7 întâlniri ale Postului Mare. Cum putem cultiva pocăința într-o lume a învârtoșării Ediția a III-a

Drăgoi Macarie

40 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
 Convorbirile din timpul Postului Mare al anului mantuirii 2019, au fost adunate si prelucrate, alcatuind aceasta carte pe care acum o punem, cu emotie si nadejde, inaintea inimii fratiei tale, iubite cititorule. Aceste intalniri cu fratii si surorile din tara si din diaspora sunt un binevenit prilej de impreuna-sfatuire in Hristos, de bucurie duhovniceasca, de reciproca daruire a timpului, gandurilor si simtamintelor noastre. Nu este putin lucru, intr-o lume care nu mai are timp de nimic, mai ales de cele esentiale: de citit, de rugaciune, de dialoguri duhovnicesti, de prieteni, de aproapele, de... Hristos. 
 
Toate aceste sapte intalniri ale Postului Mare au fost dedicate pocaintei, in fiecare dintre ele fiind abordate framantari, provocari si adevaruri existensiale diferite, toate tinand insa de acelasi registru si provenind din aceeasi intrebare funfamentala: cum putem cultiva, pastra, reanima pocainta intr-o lume a invartosarii? Asadar, in aceasta carte, iubite cititorule, nu vei gasi o expunere didactica despre pocainta. Slava Domnului, sunt atatea carti de teologie bine editate si bine alcatuite pentru cei care manifesta un astfel de interes. In cartea de fata, pe care o tineti in mana, vei gasi crampeie de ganduri provenite din experienta pastorala, din provocarile care ne ameninta viata duhovniceasca, din simtamantul datoriei de a preveni, intari si impreuna-sfatui mica turma cuvantatoare cum sa pastreze, in pofida impotrivirilor, Calea, Adevarul si Viata. 
 
Parintele Episcop Macarie 
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: Drăgoi Macarie
Editura: Felicitas
Format: 14x21 cm
ISBN: 978-91-986478-5-3
Pagini: 208

<div>&nbsp;Convorbirile din timpul Postului Mare al anului mântuirii 2019, au fost adunate și prelucrate, alcătuind această carte pe care acum o punem, cu emoție și nădejde, înaintea inimii frăției tale, iubite cititorule. Aceste întâlniri cu frații și surorile din țară și din diaspora sunt un binevenit prilej de împreună-sfătuire în Hristos, de bucurie duhovnicească, de reciprocă dăruire a timpului, gândurilor și simțămintelor noastre. Nu este puțin lucru, într-o lume care nu mai are timp de nimic, mai ales de cele esențiale: de citit, de rugăciune, de dialoguri duhovnicești, de prieteni, de aproapele, de... Hristos.&nbsp;<br>&nbsp;<br>Toate aceste șapte întâlniri ale Postului Mare au fost dedicate pocăinței, în fiecare dintre ele fiind abordate frământări, provocări și adevăruri existenșiale diferite, toate ținând însă de același registru și provenind din aceeași întrebare funfamentală: cum putem cultiva, păstra, reanima pocăința într-o lume a învârtoșării? Așadar, în această carte, iubite cititorule, nu vei găsi o expunere didactică despre pocăință. Slavă Domnului, sunt atâtea cărți de teologie bine editate și bine alcătuite pentru cei care manifestă un astfel de interes. În cartea de față, pe care o țineți în mână, vei găsi crâmpeie de gânduri provenite din experiența pastorală, din provocările care ne amenință viața duhovnicească, din simțământul datoriei de a preveni, întări și împreună-sfătui mica turmă cuvântătoare cum să păstreze, în pofida împotrivirilor, Calea, Adevărul și Viața.&nbsp;<br>&nbsp;<br>Părintele Episcop Macarie&nbsp;</div>

An aparitie 2023
Autori Drăgoi Macarie
Editura Felicitas
Format 14x21 cm
ISBN 978-91-986478-5-3
Pagini 208

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 

 
Scroll