Întrebări despre lucrurile de căpătâi. Spovedania și Împărtășania

***

12 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Pentru multi dintre contemporani, prima spovedanie si prima impartasanie se dovedesc a fi, intr-un fel, intrarea cu adevarat in viata Bisericii cel mai adesea o intrare foarte anevoioasa, caci este foarte greu sa te hotarasti sa vorbesti despre tine acestui necunoscut care este preotul, sa-i incredintezi lucruri despre care nici macar n-ai vrea sa iti amintesti. Este dificil sa recunosti necesitatea acestui pas, sa iti recunosti nedreptatile si mai ales esecurile... Cu timpul, Tainele Spovedaniei si Impartasaniei trebuie sa devina o obisnuinta, pentru a ne insoti intreaga viata. Fara ele e de neconceput sa fim numiti crestini. Iar duhovnicii incercati mereu ne amintesc ca cel ce se spovedeste trebuie sa stie ca de cele doua Taine depinde nu doar viata noastra pamanteasca, ci si cea vesnica.
Cartea de fata speram sa fie una nu doar interesanta, ci, mai cu seama, folositoare pentru multi crestini. Poate ca pe unii ii va ajuta sa afle o solutie problemelor care ii framanta, iar altora le va da curaj sa intrebe pentru prima oara care e calea catre Acela Care a fagaduit: Cel ce mananca trupul Meu si bea sangele Meu ramane intru Mine si Eu intru el... si Eu il voi invia pe el in ziua cea de apoi (Ioan 6, 56, 40).
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: ***
Editura: de Suflet
Format: 11x20 cm
ISBN: 978-606-8633-57-2
Pagini: 128
Traducere: Ciocioi, Gheorghiţă

<div>Pentru mulţi dintre contemporani, prima spovedanie și prima împărtășanie se dovedesc a fi, într-un fel, intrarea cu adevărat în viața Bisericii – cel mai adesea o intrare foarte anevoioasă, căci este foarte greu să te hotărăști să vorbești de­spre tine acestui necunoscut care este preotul, să-i încredințezi lucruri despre care nici măcar n-ai vrea să îți amintești. Este dificil să recunoști necesitatea acestui pas, să îți recunoști nedreptăţile și mai ales eșecurile... Cu timpul, Tainele Spovedaniei și Împărtășaniei trebuie să devină o obişnuinţă, pentru a ne însoți întreaga viață. Fără ele e de neconceput să fim numiți creștini. Iar duhovnicii încercați mereu ne amintesc că cel ce se spovedește trebuie să știe că de cele două Taine depinde nu doar viața noastră pământească, ci și cea veșnică.<br>Cartea de faţă sperăm să fie una nu doar interesantă, ci, mai cu seamă, folositoare pentru mulți creștini. Poate că pe unii îi va ajuta să afle o soluție problemelor care îi frământă, iar altora le va da curaj să întrebe pentru prima oară care e calea către Acela Care a făgăduit: „Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu rămâne întru Mine şi Eu întru el... Şi Eu îl voi învia pe el în ziua cea de apoi” (<em>Ioan</em> 6, 56, 40).</div>

An aparitie 2023
Autori ***
Editura de Suflet
Format 11x20 cm
ISBN 978-606-8633-57-2
Pagini 128
Traducere Ciocioi, Gheorghiţă

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll