Îndatoririle creștinului față de sine însuși. Despre adevăratul creștinism

Sfântul Tihon din Zadonsk

16 Lei
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

"
Editura Sophia/Editura Siluana

Indatorirea crestinului fata de sine insusi sta in aceea ca el sa nu slabeasca, cu ajutorul lui Dumnezeu, in nevointa credintei, si astfel sa primeasca mantuirea cea vesnica, pe care Hristos ne a agonisit o prin moartea Sa. Ca, desi credinciosii primesc in dar, numai prin har, viata vesnica, dupa cuvantul Scripturii: darul lui Dumnezeu este viata vesnica intru Hristos Iisus, Domnul nostru (Romani 6, 23), totusi se cere nevointa necontenita impotriva diavolului, a lumii, a trupului, care le pun piedici crestinilor si nu le ingaduie sa ajunga la fericirea cea vesnica. 
Cel ce vrea sa se mantuiasca are nevoie de multa osteneala impotriva acestor vrajmasi, deoarece pe cat este de mare si de inalt Crestinismul, pe atat de multe ispite si necazuri are a suferi. Drept aceea, cu ochi neadormit trebuie pazit. 
Sf. Tihon din Zadonsk
"
Fii primul care da un review!
Detalii despre produs:
An aparitie: 2023
Autori: Sfântul Tihon din Zadonsk
Editura: Sophia
Format: 13x20 cm
ISBN: 978‑973‑136‑906-8
Pagini: 160
Traducere: Tănăsescu‑Vlas, Adrian

<div>Editura Sophia/Editura Siluana<br><br>Îndatorirea creștinului față de sine însuși stă în aceea ca el să nu slăbească, cu ajutorul lui Dumnezeu, în nevoința credinței, și astfel să primească mântuirea cea veșnică, pe care Hristos ne‑a agonisit‑o prin moartea Sa. Că, deși credincioșii primesc în dar, numai prin har, viața veșnică, după cuvântul Scripturii: „darul lui Dumnezeu este viața veșnică întru Hristos Iisus, Domnul nostru” (Romani 6, 23), totuși se cere nevoință necontenită împotriva diavolului, a lumii, a trupului, care le pun piedici creștinilor și nu le îngăduie să ajungă la fericirea cea veșnică.&nbsp;<br>Cel ce vrea să se mântuiască are nevoie de multă osteneală împotriva acestor vrăjmași, de­oarece pe cât este de mare și de înalt Creș­ti­nismul, pe atât de multe ispite și necazuri are a suferi. Drept aceea, cu ochi neadormit trebuie păzit.&nbsp;<br>Sf. Tihon din Zadonsk</div>

An aparitie 2023
Autori Sfântul Tihon din Zadonsk
Editura Sophia
Format 13x20 cm
ISBN 978‑973‑136‑906-8
Pagini 160
Traducere Tănăsescu‑Vlas, Adrian

Clientii carteortodoxa.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi

 
 
Scroll